Derneğimiz Hakkında

Hakkımızda

Vera Derneği, toplumun en savunmasız bireylerine umut ve destek sunma amacıyla kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Temelleri sevgi, saygı ve şeffaflık üzerine kurulu olan derneğimiz, eğitim, sağlık ve sosyal adalet alanlarında projeler geliştirerek toplumsal farkındalık yaratmayı ve pozitif değişiklikler sağlamayı hedefler. Profesyonel ekibimiz ve gönüllülerimizle birlikte, ihtiyaç sahiplerine ulaşarak onların hayatlarında kalıcı izler bırakmak için çalışıyoruz. Vera Derneği olarak, toplumun her kesiminden gelen destekle, daha adil ve yaşanabilir bir dünya inşa etmeye adanmış durumdayız.

Misyonumuz

Vera Derneği’nin misyonu, toplumun dezavantajlı gruplarının yaşam kalitesini artırmak ve onlara daha iyi bir gelecek sunmak için kaynaklar yaratmak ve çözümler sunmaktır. Eğitim, sağlık hizmetleri ve sosyal destek programları aracılığıyla bireylerin ve toplulukların kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşmak için yerel ve uluslararası düzeyde işbirlikleri kurarak, toplumsal eşitliğin ve adaletin sağlanmasına katkıda bulunmak temel gayemizdir.

Vizyonumuz

Vera Derneği olarak vizyonumuz, sürdürülebilir bir toplum yaratmak ve her bireyin eşit haklara, fırsatlara ve adil bir yaşam şansına sahip olduğu bir dünya hayal etmektir. İnovatif projeler ve çığır açan programlarla toplumsal değişimi öncülük etmek ve teşvik etmek, derneğimizin en büyük tutkusudur. Umut, şeffaflık ve dayanışma değerlerimizle, toplumun her kesiminin desteğini alarak, her gün daha iyiye doğru adım atmayı hedefliyoruz.

Çocuklara eğitim vermek için topluluğa katılın