Son Bağışlar

Eylül 9, 2020

100.00$

Afrika İftar

Ramazan ayının maneviyatını ve birlik ruhunu Afrika’nın sıcak topraklarında yaşamak üzere, Vera Derneği olarak siz değerli dostlarımızı özel bir iftar etkinliğine davet ediyoruz. Bu etkinlik, farklı kültürlerden ve inançlardan insanları bir araya getirerek, paylaşmanın ve dayanışmanın gücünü kutlamayı amaçlamaktadır. Afrika’nın çeşitli bölgelerinden geleneksel lezzetlerin sunulacağı bu iftar sofrası, bizlere birlikte ne kadar güçlü olduğumuzu hatırlatacak.

50.000₺'nin 0₺'si yükseltildi

ödeme türünü seçin