Son Bağışlar

Eylül 9, 2020

100.00$

Fitre

Fitre, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini vurgulayan, Müslümanların ihtiyaç sahiplerine destek olmaları için yerine getirdikleri önemli bir ibadettir. Vera Derneği’nin “Paylaşmanın Bereketiyle Umutları Yeşertmek” fitre bağışı kampanyası, bu kutsal ayda toplanan fitreleri dünya genelinde ihtiyaç sahibi ailelere, çocuklara ve yaşlılara ulaştırmayı amaçlamaktadır. Sizin fitre bağışlarınız, onlara yalnız olmadıklarını hissettirecek ve yaşamlarında olumlu değişiklikler yaratmaya yardımcı olacak.

50.000₺'nin 0₺'si yükseltildi

ödeme türünü seçin