Son Bağışlar

Eylül 9, 2020

100.00$

Erzak Kolisi Yardımı

Dünya genelinde, birçok aile temel gıda malzemelerine erişim konusunda zorluklar yaşamaktadır. Bu zorlukların üstesinden gelmek ve ihtiyaç sahibi topluluklara destek olmak amacıyla, Vera Derneği “Her Sofraya Umut Taşımak” erzak kolisi yardımı projesini hayata geçiriyor. Bu proje, ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolileri dağıtarak, onların temel gıda ihtiyaçlarını karşılamayı ve bir nebze olsun yaşam koşullarını iyileştirmeyi hedefliyor.

50.000₺'nin 0₺'si yükseltildi

ödeme türünü seçin