Son Bağışlar

Eylül 9, 2020

100.00$

Süt Keçisi

Yaşamın sürdürülebilirliğini desteklemek ve dünya genelindeki kırsal topluluklara umut ışığı olmak adına, Vera Derneği “Sürdürülebilir Gelecek için Bir Adım” süt keçisi bağışı projesini hayata geçiriyor. Bu proje, ihtiyaç sahibi ailelere süt keçisi bağışlayarak onların gıda güvenliğini artırmayı ve ekonomik bağımsızlıklarını güçlendirmeyi hedefliyor. Süt keçileri, hem besleyici süt sağlayarak ailelerin beslenme kalitesini yükseltir hem de süt ürünlerinin satışı yoluyla aile bütçesine katkıda bulunur.

50.000₺'nin 0₺'si yükseltildi

ödeme türünü seçin